Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ημερολόγια εξεταστικής [αντιθέσεις και συμφιλιώσεις] #3: Ν.4072/2012, ακούω την αγάπη *

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ' ΛΥΣΗ ΚΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

 Άρθρο 102: Εταιρία σε κατάσταση επαπειλούμενης αδυναμίας εκπλήρωσης

Αν η εταιρία βρίσκεται σε κατάσταση επαπειλούμενης αδυναμίας εκπλήρωσης των οφειλών της, κατά την έννοια των άρθρων 3 παράγραφος 2 και 99 παράγραφος 1 του Πτωχευτικού Κώδικα (ν. 3588/2007), ο διαχειριστής υποχρεούται χωρίς υπαίτια βραδύτητα να συγκαλέσει συνέλευση των εταίρων, που θα αποφασίσει τη λύση της εταιρίας, την υποβολή αίτησης πτώχευσης ή έναρξης διαδικασίας εξυγίανσης ή την υιοθέτηση άλλου μέτρου.
Εθνικό Τυπογραφείο,
www.et.gr


---



ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΑΚΟΥΩΤΗΝΑΓΑΠΗΑΚΟΥΩΤΗΝΑΓΑΠΗΑΚΟΥΩΤΗΝΑΓΑΠΗΑΚΟΥΩΤΗΝΑΓΑΠΗΑΚΟΥΩΤΗΝΑΓΑΗΑΚΟΥΩΤΗΝΑΓΑΠΗΑΚΟΥΩΤΗΝΑ

ΥΓ Οι Τρύπες είναι η πρώτη μου συνειδητή μουσική ανάμνηση και η αγάπη για αυτές από τα πιο ανθεκτικά συναισθήματα που έχω εμφανίσει μέσα στο χρόνο ως Νεφέλη.
Πάντα λυγίζω στα live την ώρα του ακούω την αγάπη και λυγίζω ανώδυνα κι αβίαστα και απροετοίμαστα κάθε πρώτη εκατοστή φορά. Ο καθένας έχει δαίμονες σκοτεινούς, κακότροπους κι εγωιστές, φοβισμένους από την ιδέα της απώλειας και της μοναξιάς ή της αμηχανίας του να μείνει πίσω. Από τις απόπειρες εξορκισμού του χειρότερου εαυτού μου, ελάχιστες είναι ειλικρινείς και ντόμπρες, ίσως οι ειλικρινέστερες αυτών να εμφανίζονται με τη μορφή ημερολογίων εξεταστικής ή στίχων που φωνάζω και ψιλοκλαίω αμήχανα με το άγνωστο πλήθος, στρέφοντας το κέντρο μου ξανά εκεί από όπου ξεκίνησε κάθε φορά που το ξεχνάω. Σε όλες τις υπόλοιπες των περιπτώσεων, βλέπω πόσο εύκολα μέσα από τη μικρή Νεφέλη καραδοκεί να πεταχτεί ξεσκίζοντας και γδέρνοντας ο πιο χυδαίος φασίστας. Τίποτα δεν είναι τετριμμένο αν δεν έχει ακόμα παταχτεί, όχι στον φασισμό, τον φανερό και τρανταχτό και τον μουλωχτό ενδότερο.



______________________________

* Σειρά τσέπης, αφορμώμενη των αιφνίδιων, αστείρευτων κρίσεων δημιουργικότητας και αναπόλησης κάθε τύπου, που μας μετατρέπουν σε μικρούς Αϊνστάιν, Τσελεμεντέδες, Κομανέτσι και Κουστώ κάθε φορά που ο καιρός κάνει εξεταστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: